Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți s-a ținut tare în amicalul din Copou

Echipa rădăuțeană a pierdut marți, în fața gazdelor de la Politehnica Iași, cu scorul de 3-5

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a pierdut marți, în fața divizionarei secunde Politehnica Iași, cu scorul de 3-5, într-un meci amical disputat pe terenul sintetic din Copou.

Formația ieșeană s-a impus prin golurile marcate de Dumitru (două), Farcaș (două) și Cristea. De partea cealaltă, oaspeții au deschis scorul prin Florescu, au egalat pentru 2-2 la pauză prin Aftanache și au închis tabela prin nou-intratul Baciu.

Bucovina: Butnariu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Stroe, Coroamă, Aftanache, Leonte, Plămadă, Săhlean. Antrenor: Marius Lup. Au mai intrat: Svichi, Baciu, Popovici, Cimbru, Stoian și Derevlean.

Gruparea rădăuțeană câștigaseră precedentele șase meciuri amicale: 4-2 cu Politehnica Iași, 3-0 cu FC Botoșani, 6-0 cu Juniorul Suceava, 4-0 cu Viitorul Darabani, 6-0 cu FC Botoșani U19 și 4-1 cu CSM Pașcani.
Bucovina mai are programat un singur joc de verificare până la reluarea campionatului Ligii a III-a, sâmbătă, cu Foresta.

În prima etapă a sezonului de primavară, programată pe 11 martie, gruparea rădăuțeană va juca pe teren propriu în compania celor de la CSM Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …