Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți începe pregătirile pentru viitorul sezon

La reunirea lotului, programat astăzi după-amiază, pe stadionul Municipal, sunt așteptați în jur de 18 jucători, printre care și cele șase achiziții efectuate de echipa rădăuțeană în intersezon. “Obiectivul pentru viitorul sezon e clasarea între primele patru echipe din serie”, a anunțat antrenorul Daniel Bălan  Radauti Daniel-Balan

Bucovina Rădăuți este prima echi­pă suceveană care începe pre­gătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. La reunirea lotului, programată astăzi, la ora 17.00, pe stadionul Municipal, sub comanda antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan sunt așteptați în jur de 18 jucători, prin care și cele șase achiziții efectuate în intersezon, este vorba de Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Vasile Dănilă și Cătălin Coroamă (toți patru de la Foresta), Cosmin Buziuc (Gaz Metan) și Liviu Busuioc (Progresul Frătăuții Vechi).

Din lotul de sezonul trecut vor lipsi Mugurel Florescu, transferat la Aerostar Bacău, și Stejărel Vișinar și Andrei Alecsandru, plecați în canto­nament cu FC Voluntari.

“Mai aștep­tăm un portar și să vedem care este situația lui Vișinar și Alecsandru, dacă vor fi opriți la Voluntari după revenirea din Slovenia”, a spus antrenorul Daniel Bălan.

După o scurtă perioadă de reacomodare la efort, echipa rădăuțeană va intra într-un semicantonament pe plan local. CSM Bucovina va disputa în această vară șapte-opt meciuri ­ami­cale în compania unor formații precum: Ae­rostar Bacău, Foresta Su­­cea­­va, CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, Sănătatea Darabani sau Somuz Fălticeni.

“Obiectivul pentru viitorul sezon e clasarea între primele patru echipe din serie”, a anunțat antre­norul Daniel Bălan.

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat să debuteze în ultimul weekend din luna august, Bucovina Rădăuți va evolua în seria întâi, alături de formațiile Foresta Su­ceava, Stiința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Somuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău, și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași. (Dănuț CHI­­DOVET)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …