Wednesday , May 8 2024

Bucovina Rădăuți începe miercuri pregătirile pentru viitorul sezon

“Pe durata efectuării antrenamentului, baza sportivă a stadionului,, Municipal din Rădăuți va fi închisă publicului”, se arată într-un comunicat a clubului rădăuțean

Bucovina Rădăuți începe miercuri pregăti­rile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a după mai bine de trei luni și jumătate de pauză forțată generată de pandemia de coronavirus.

“În urma ședinței avute de conducerea clubului Bucovina Rădăuți, s-a decis ca reunirea lotului să aibă loc pe data de 8 iulie, cu ­res­pectarea măsurilor de siguranță în ceea ce privește oprirea răspândirii noului coronavirus. Așadar, după o lungă așteptare, fotbaliștii echipei noastre revin pe suprafața de joc, fiind implicați într-un nou proiect ce îl are în prim-plan pe noul antrenor-jucător al echipei, Iulian Ionesi. Acesta îi va avea alături pe banca tehnică, pe antrenorii secunzi Dragoș Tătar și Cristi Butnariu. De precizat și faptul că colaborarea noastră cu Marius Lup, antrenorul cu portarii, va continua. Pe durata efectuării antrenamentului, baza sportivă a stadionului Municipal din Rădăuți va fi închisă publicului”, se arată într-un comunicat a clubului rădăuțean.

Bucovina Rădăuți a reînnoit săptămâna trecută contractele a 11 jucători, este vorba de portarul Ionuț Puianu, de fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Abel Coajă și Alexandru Ciobanu, de mijlocașii Vasile Dănilă și Daniel Bejenar și de atacanții Cătălin Coroamă, Robert Ciobanu, Ionel Stoian și Ionuț Plămadă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …