Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți a încheiat seria meciurilor amicale cu o victorie categorică

Echipa antrenată de Daniel Bălan s-a impus, cu scorul de 5-0, în jocul disputat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la FC Botoșani II 

Bucovina Rădăuți a încheiat seria meciurilor de pregătire cu o victorie categorică. Trupa antrenată de Daniel Bălan s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața formației FC Botoșani II, cu scorul de 5-0.

Gruparea rădăuțeană a deschis scorul în prima repriză, printr-o lovitură de cap trimisă de Ionuț Plămadă și s-a descătușat în ultimele zece minute de joc, când a mai înscris de încă patru ori prin Abel Coajă, autorul unei duble, Melinte și Netbai, ultimul transformând un penalty.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Florescu – Vitu, Săh­lean, Dănilă – Busuioc, Plămadă, Stoian. Au mai intrat: Butnariu – Coroamă, Coajă, A. Ciobanu, R. Ciobanu, Bejenar, Netbai și Melinte.

Sâmbătă, în prima etapă din returul Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți va primi vizita celor de la Hușana Huși. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOS­CEAC)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …