Friday , May 3 2024

BOMBA: Poli Timisoara, la un pas de desfiintare

Marian Iancu, patronul lui “Poli” Timişoara, a declarat că situaţia clubului este critică şi că sunt şanse mici pentru obţinerea licenţei de Liga a II-a. Iancu a recunoscut că gruparea bănăşeană este la un pas de desfiinţare.

Marian Iancu a vorbit despre situaţia lui “Poli” Timişoara după ce întâlnirea de ieri a liderilor politici din Timiş, cu privire la finanţarea clubului de fotbal,  nu a avut nici un rezultat. Consiliul Local şi Consiliul Judeţean evită să dea orice detaliu legat de audit, semn că lucrurile nu stau tocmai bine din punct de vedere financiar, scrie ProSport.

“Situaţia este foarte complexă. Se va decide prin votul consilierilor dacă noi vom intra sau nu în acţionariat, dar nu se va vota miercuri (n.r. – mâine). Atunci doar li se va prezenta consilierilor acest audit pe care l-am studiat. Probabil că vom lua în timp util o decizie, dar nu vă pot spune acum care este această decizie”, a spus preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc.

“Nu ştiu nimic din ce vor ei, nu ştiu care sunt intenţiile lor. Dacă ei consideră că e nevoie, ne vor contacta. Clubul este 100% dependent de intrarea lor în acţionariat. Noi nu vindem acţiuni, îi invităm în acţionariat. Există şi posibilitatea ca ei să nu se implice. Dacă va fi aşa, mergem în liga a V-a, în liga a III-a sau a X-a, ne desfiinţăm, vom vedea ce va fi. Eu le-am spus vara trecută că vreau să desfiinţez clubul, dar ei mi-au cerut să mai rămân. E nevoie urgentă de bani”, a spus Marian Iancu.

Vezi si

Swiatek – Sabalenka, finala turneului WTA 1.000 de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a trecut uşor joi de americanca …