Friday , April 26 2024

BOMBĂ în LIGA I. Cosmin Contra a plecat de la PETROLUL şi va antrena pe Getafe, în SPANIA

cosmin.contra

Cosmin Contra (38 de ani) şi-a reziliat contractul cu Petrolul şi urmează să plece în Spania pentru a semna o intelegere cu Getafe.

Cosmin Contra ar deveni primul antrenor român în Primera Division.

Getafe, echipă la care joacă Ciprian Marica, ocupă locul 15 în campionat, la un punct de primul loc retrogradabil.

Comunicat oficial al FC PETROLUL:

“Începând de astăzi, contractul dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul Cosmin Contra s-a încheiat. Clubul nostru a luat act de dorința tehnicianului Contra de a renunța la funcție, în favoarea unei cariere în Spania. Având în vedere performanțele obținute la FC Petrolul și tot ce a însemnat prezența sa la Ploiești în ultimul an și jumătate, clubul nostru a considerat absolut normal să-l înțeleagă și să-i respecte decizia.

”Mulțumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înțeles și am încredere că și suporterii vor face același lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare și voi încerca toată viața să-l ajut, la fel ca și pe toți oamenii implicați în acest proiect”, a declarat Contra.

La rândul său, proprietarul clubului, Dan Capră, a afirmat: ”Este o decizie grea pe care am fost nevoiți să o luăm astazi, dar nu puteam să-l refuzăm pe Cosmin, având în vedere ceea ce reprezintă el ca om și antrenor. Îi dorim mult succes în carieră și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru orașul Ploiești. Îi asigurăm pe suporteri că vom lua imediat o decizie în privința noului tehnician al echipei, care suntem convinși că va asigura continuitate la nivelul performanțelor cu care fanii noștri s-au obișnuit deja”.

 

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …