Friday , April 26 2024

Bokila pleaca de la Petrolul inaintea Supercupei cu Steaua

bokila

Lovitură teribilă pentru cei de la PETROLUL înaintea meciului cu STEAUA din SUPERCUPA ROMÂNIEI 2013. Jeremy Bokila, golgheterului “găzarilor”, şi-a luat “La revedere!” de la coechipieri şi de la suporteri printr-un mesaj postat pe un site de socializare. STEAUA-PETROLUL, SUPERCUPA ROMÂNIEI 2013, se joacă miercuri, de la ora 20:45, pe Arena Naţională, şi va fi transmis în direct de PRO TV.

Jeremy Bokila a fost al doilea golgheter al Romaniei în sezonul 2012-2013 şi a câştigat Cupa României cu PETROLUL. Atacantul susţine că va pleca de la Ploieşti înainte de meciul cu STEAUA, din SUPERCUPA ROMÂNIEI 2013 şi a postat un mesaj pe un site de socializare.

“Le doresc doresc tuturor prietenilor mei, coechipierilor si suporterilor mult succes in Supercupa. Ii iubesc pe toti oamenii din Ploiesti si le multumesc fanilor Petrolului. Mult succes, baieti”, a scris Jeremy Bokila, conform site-ului petrolulpatranoastra.ro.

In replica, antrenorul celor de la PETROLUL, Cosmin Contra, spune ca Jeremy Bokila nu are oferte.

“Am inteles ca toata lumea il vrea pe Bokila, dar nimeni nu face o oferta. Imi fac griji pentru ca el nici nu mai este bine din punct de vedere mental, pentru ca il suna toata lumea cu oferte care mai de care mai grozave”, a spus Cosmin Contra la Dolce Sport.

Jeremy Bokila este aproape de un transfer la gruparea rusă FK Krasnodar. Ruşii vor plăti 1,5 milioane de euro, iar fotbalistul va primi un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …