Friday , April 26 2024

Becali muta Steaua la Clinceni

Baza de pregatire de la Clinceni (foto: gsp.ro)

Somat de MApN să mute Steaua din Ghencea, din cauza datoriilor la chiria stadionului, Gigi Becali vrea să mute Steaua în afara Bucureştiului.

Conflictele MApN – Steaua privind chiria stadionului din Bulevardul Ghencea sunt mai vechi. Aproape în fiecare an, de ceva vreme încoace, Armata îi cere lui Becali să achite chiria sau să părăsească stadionul, dar de fiecare dată lucrurile s-au “aşezat” în cele din urmă. Acum, pare însă că nu mai există cale de întoarcere.

Somat din nou de MApN, Gigi Becali spune că va muta cu siguranţă echipa pe un alt stadion. Dar până atunci va demonta de la arena din Complexul Sportiv Steaua toate instalaţiile pentru care a investit în ultimii ani.

“Eu nu mai am niciun conflict cu Ministerul Apărării. Am primit o înştiinţare în care mi se cere să evacuez baza sportivă din Ghencea. Eu voi cere un termen de şase luni pentru că nocturna nu se poate demonta în câteva zile. Voi lua totul când plec. Steaua va pleca sigur din Ghencea”, a spus răspicat Becali, la GSP TV.

Subiectul nu este de ieri, de azi, finanţatorul afirmând în repetate rânduri în ultima vreme că Steaua va juca pe noul National Arena. Potrivit Gazetei Sporturilor, “roş-albaştrilor” şi se pregăteşte însă altceva. Dacă, probabil, meciurile se vor putea disputa pe National Arena, baza de pregătire o vor avea în afara Bucureştiului, la Clinceni, la o distanţă de 13 kilometri de Capitală. Oficialii Stelei au discutat deja cu primarul comunei Clinceni, iar în luna august echipa “roş-albastră” va juca şi un amical în compania divizionarei C din localitate.

Rămâne însă de văzut dacă planul va fi pus în practică, deoarece baza sportivă de la Clinceni are nevoie de investiţii serioase pentru a deveni una de nivel înalt, având în prezent un hotel în construcţie şi patru terenuri, dintre care unul sintetic. (sursa: realitatea.net)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …