Sunday , April 28 2024

Becali ii da preaviz lui Ilie Stan: “Primul meci pe care nu-l câştigă, la revedere”

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că formaţia pregătită de Ilie Stan trebuie să câştige meciul cu Twente Enschede din Liga Europa, altfel tehnicianul va fi demis, omul de afaceri reacţionând astfel la unele declaraţii ale antrenorului cu privire la faptul că staful său este neplătit.

“Arunci cu băţul în baltă ca fraierul. Păi pot să-l mai am eu la inimă vreodată? Ăsta, tam-nesam, nebătut, plânge! E condamnat să câştige meciurile la rând, toate. Primul meci pe care nu-l câştigă, la revedere”, a declarat, luni, Becali la DigiSport.

Becali a reacţionat după ce Ilie Stan a spus că el şi staful său nu au mai fost plătiţi din noiembrie. “Cei din staful tehnic sunt nemulţumiţi şi ei pentru că au rate la bănci, muncim… Din asta trăim. La câte probleme avem, să fie o zi de salariu şi la noi ca să ne liniştim familiile şi să venim tot timpul la serviciu cu plăcere. Dar ne-a promis că se va rezolva problema”, a afirmat Stan.

Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …