Monday , May 6 2024

Bănel, bucuros că Lacatus a revenit la Steaua

Mijlocaşul echipei Steaua, Bănel Nicoliţă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că se bucură că Marius Lăcătuş a revenit la conducerea tehnică şi a precizat că e bine că gruparea bucureşteană are acum un antrenor stabil.

“Sperăm să-l ajutăm, să câştigăm. Ne bucurăm că avem un antrenor stabil acum. Sperăm ca începând de mâine să îi facem o bucurie. Lăcătuş te motivează în felul lui, pentru el toţi jucătorii sunt importanţi. Important acum este meciul de mâine cu Napoli. Sperăm să nu pierdem”, a spus Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a afirmat că el şi coechipierii săi nu au văzut încă imagini cu adversarul de joi din Liga Europa, SSC Napoli. “Nu am apucat încă să vedem imagini cu Napoli, însă sunt sigur că azi vom pune la punct toate detaliile. Sperăm să vină suporterii alături de noi şi de nea Marius, avem mare nevoie de ei. Mă bucur că a rămas Edi Iordănescu, este un băiat extraordinar, păcat că nu am putut să-l ajutăm”, a adăugat Nicoliţă, care a precizat că nu are importanţă cine va fi căpitanul Stelei.

Mijlocaşul stelist a menţionat că cel mai bine joacă pe postul de mijlocaş dreapta. “Evoluez unde mă pune antrenorul, dar cel mai bine mă simt ca mijlocaş dreapta”, a subliniat Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă consideră că Steaua nu a avut atitudine în meciul pierdut la Galaţi, în etapa a noua a Ligii I. “La Galaţi nu am avut atitudine. Trebuie să trecem peste acest meci. Cred că nea Marius ne poate da acea atitudine, să fim mai răi în sensul bun al cuvântului”, a explicat Nicoliţă.

Steaua va întâlni formaţia SSC Napoli, în etapa a doua a Grupei K a Ligii Europa, pe teren propriu, joi, de la ora 20.00, meciul fiind transmis în direct de Pro TV.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …