Sunday , October 2 2022

Alin Firfirică, medaliat cu aur la Cupa Europei la aruncări lungi

Atletul legitimat la CSU Suceava s-a impus în proba de aruncare a discului, la categoria tineret, cu un rezultat de 59 de metri și 62 de centimetrifirfirica

Alin Firfirică (21 de ani) și-a trecut în cont o victorie importantă la Cupa Europei la aruncări lungi de la Grand Canaria (Spania). Atletul pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava s-a impus în proba de aruncare a discului, la categoria tineret, cu un rezultat de 59 de metri și 62 de centimetri. Pe locul secund s-a clasat un sportiv islandez, care a aruncat 59 de metri și 33 de centimetri.

O altă sportivă de la CSU Suceava, este vorba de Lenuța Burueană, a în­cheiat pe locul 6 în proba de aruncare a greutății, la categoria tineret, cu un rezultat de 15 metri și 16 centrimetri.

Andrei Gag (CSU Su­ceava) a intrat în concurs aseară, în proba de aruncare a greutății, la categoria seniori. (Dănuț CHIDO­VET)

 

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …