Saturday , April 27 2024

Albert Hofman, decisiv pentru “U” Cluj în victoria cu Steaua

Atacantul sucevean a marcat unicul gol al întâlnirii de marți seară și a ajuns la șase reușite personale în 13 meciuri disputate în acest sezon pentru “șepcile roșii”

Albert Hofman a fost decisiv pentru Universitatea Cluj în victoria pe care “șepcile roșii” au obținut-o marți seară, scor 1-0, pe terenul Stelei, în etapa a 14-a a Ligii a II-a.

Atacantul sucevean a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 72, cu o reluare din gura porții steliste și a ajuns la șase reușite personale în 13 meciuri jucate în acest sezon pentru “U” Cluj.

Evoluția lui Hofman a fost comentată și de antrenorul Erik Lincar. “Jucând atacant lateral, pentru că nu-i spun mijlocaș, e normal să înscrie. Are apariții foarte bune, din acest motiv a prins și echipa națională de juniori, unde chiar a dat un gol foarte frumos, dar în ceea ce privește activitatea lui la club, în ultimele două jocuri dinaintea acestuia nu a avut evoluții chiar așa de bune, dar, până la urmă, să spunem așa, că înțeleg tinerețea și lipsa de constanță. Potențial are foarte mare, are calitate foarte bună și, dacă va fi serios, cu siguranță va fi unul dintre jucătorii care va putea face diferența la Liga I”, a declarat Lincar, la Digi Sport.

Albert Hofman (18 ani) a început fotbalul în orașul natal, la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, sub îndrumarea antrenorului Mihai Irimia, după care a continuat la Juniorul Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …