Sunday , April 28 2024

AJF Suceava a aprobat afilirea a 11 cluburi noi pentru viitorul sezon

Bradul Putna și Şoimii Gura Humorului sunt noile nume de pe tabloul Ligii a IV-a

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a aprobat duminică, în ultima Adunare Generală, afilirea a 11 cluburi noi pentru viitorul sezon competițional.

Bradul Putna și Şoimii Gura Humorului s-au înscris direct în Liga a IV-a, Carpatica Suceava, Stejarii Dragomirnei și Cetatea Baia au optat pentru Liga a V-a, în timp ce Viitorul Solca, Start Suceava, Academia Mihai Roman, CS Vicovu de Sus, Star Kids Gura Humorului și CS Gura Humorului vor evolua în campionatele de juniori. ,

“Asociația Județeană de Fotbal își dorește ca în sezonul 2023-2024 să aibă o colaborare strânsă cu fiecare club sportiv. Astfel că, înainte de startul fiecărui campionat, fie de Liga a IV-a sau Liga a V-a, vom purta discuții cu reprezentanții fiecărei echipe și le vom explica regulamentul, ultimele modificări pentru ca toată lumea să înțeleagă regulile jocului. Ne bucurăm că există interes din partea comunităților din județ și vor apărea nume noi în campionatele județene ceea ce va avea un impact semnificativ în cadrul tuturor competițiilor. Sperăm ca la startul Ligii a IV-a să avem minim 14 cluburi, motiv pentru care va urma un proces de reomologare a terenurilor de fotbal din județ pentru echipele înscrise la acest nivel”, a precizat, pentru SportSV.ro, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Campionatul Ligii a IV-a ar urma să înceapă la sfârșitul lunii august, cel al Ligii a V-a la jumătatea lunii septembrie, iar campionatele județene de copii și juniori vor debuta după ce va începe și noul an școlar. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …