Alte stiri
Roland-Garros: Simona Halep, traseu complicat. Ostapenko în turul 3, Iga Swiatek în optimi
acum 3 hours
Suspiciuni de blat. EBU motivează de ce a anulat votul juriului din România la Eurovision
acum 4 hours
Potrivit unui studiu al cercetătorilor spanioli, publicat în revista „Nature”, o cantitate crescută de acid gras din compoziția uleiului de palmier crește semnificativ riscul unor metastaze, în formele de cancer bucal sau de piele.
Autorii studiului spun că fenomenul ar putea fi contracarat, prin medicamente sau diete speciale. Însă, pentru asta studiile clinice ar trebui să treacă la subiecți umani.
Studiul spaniolilor poate reaprinde disputa privind folosirea uleiului de palmier în alimentația umană, în prezent el fiind cel mai răspândit produs pentru prăjire folosit la nivel mondial, mai ales în lanțurile de fast-food, pentru că este mai ieftin.
Tags cancer Obiectiv de Suceava palmier ulei
Hipertensiunea arterială în diabetul zaharat s-a dovedit a fi un factor de risc pentru apariția …