Tuesday , November 29 2022

Zeci de kilograme de pastă de mici și pește, confiscate din Piața de la Vicovu de Sus

Polițiștii au desfășurat o acțiune în piața din Vicovu de Sus, ocazie cu care au dat amenzi în valoare de 25.260 de lei. De asemenea, aceștia au confiscat 30 de kilograme de pastă de mici și 48 de kilograme de peștepolitie

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, polițiștii din ca­drul Serviciului Ordine Publică și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Suceava, în comun cu echipaje ale Poliției orașului Vicovu de Sus și reprezentanți ai DSVSA Suceava au organizat o acțiune în Piața din localitatea Vicovu de Sus, pentru combaterea transportului și comerțului ilicit cu animale/produse de origine animală, produse agricole de proveniență extracomunitară și articole pirotehnice.

În cadrul acțiunii au fost verificate 37 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale. În urma controalelor făcute a fost constatată o infracțiune și au fost date 18 amenzi în valoare totală de 25.260 de lei. De asemenea, au fost confiscate 30 de kilograme de pastă de mici și 48 de kilograme de pește.

În urma controlului făcut de polițiști împreună cu inspectorii DSVSA Suceava la o asocia­­­ție familială, a fost depistată la co­mer­­­cializare cantitatea de 30 kilograme de pastă de mici fără documente de proveniență, depozitată în condiții necorespunzătoare. Reprezentantul legal a fost amendat cu 1.000 de lei, iar cantitatea de carne a fost confiscată în vederea incinerării. (D.Z.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …