Sunday , December 4 2022

VIDEO: Nadia Comăneci susține campania inițiată de Ştefan Mandachi de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean Suceava

Marea gimnastă Nadia Comăneci a transmis un mesaj video de susținere a campaniei inițiate de antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi, prin care se strâng fonduri pentru cumpărarea de echipamente medicale necesare Spitalului Județean Suceava.

În mesajul său, Nadia îi cheamă pe toți americanii care au vizitat Suceava și România să acceseze site-ul www.1cm.ro și să doneze pentru oamenii afectați de COVID 19.

“Mulțumesc fffff frumos NADIA COMANECI în numele Sucevei pentru susținere! Nu mă cunoaște, dar a făcut asta pentru că are inimă de român. La fel ca mulți alții pe care i-aș strânge-n brațe. Mulți ne ajută. Mulți se zbat. Nu sunt singur”, a raspuns Stefan Mandachi mesajului transmis de marea campioana.

Reamintim că Ştefan Mandachi  a donat celebrul său metru de autostradă de la Cumparatura pentru a strânge fonduri cu care Crucea Roșie Suceava achiziționează materiale și echipamente necesare Spitalului sucevean. Pe site-ul dechis special pentru această acțiune, www.1cm.ro, oricine poate cumpăra propria porțiune de autostradă, 1 cm fiind vândut cu 10 euro. Până duminică dimineață s-au donat prin această acțiune 910.000 euro. (O.S.)

 

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …