Wednesday , October 5 2022

Victor Cristi Bleorțu, singurul candidat pentru șefia CAS

Chiar dacă și dosarul lui Carmen Bădoi a fost validat de CNAS pentru a susține acest concurs, aceasta nu s-a prezentat ieri la proba scrisă. Proba orală va fi stabilită în următoarele patru zile lucrătoare

 bleortu


Victor Cristi Bleorțu a susținut ieri proba scrisă la concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru ocuparea postului de președinte al Casei de Asigurări de Sănătate din județ. Chiar dacă a fost validat în vederea susținerii concursului și dosarul lui Carmen Bădoi, fost director economic al instituției în perioada februarie 2011-mai 2013, aceasta nu s-a prezentat ieri, 2 martie, la proba scrisă.
Această poziție a rămas vacantă după ce conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a decis eliberarea din funcție a Adelei Băișanu.
Interviul se va desfășura în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Această probă va consta în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice și a abilităților și competențelor manageriale. Acestea din urmă vor fi testate prin susținerea unui plan de management pentru atingerea obiectivelor, care va fi elaborat pentru perioada mandatului, luând în calcul indicatorii pentru un an bugetar și care va fi adaptat sistemului de asigurări sociale de sănătate. Planul de management, în formă scrisă, a fost depus odată cu dosarul de înscriere la concurs.
„A fost un examen greu, cu subiecte complexe dintr-o bibliografie vastă”, ne-a declarat Victor Cristi Bleorțu, după ce a părășit sala de examen. (C.R.)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …