Thursday , June 24 2021

UPDATE: A fost găsită suceveanca anunțată ieri de polițiști ca fiind dispărută. Doamna se certase cu bărbatul și a plecat la Zvoriștea, la căsuța bunicilor

Duminică, Poliția Suceava a anunțat revocarea urmăririi persoanei dispărute Ilisei Adriana-Florentina.

Sâmbătă, la orele 16.55, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către numitul Ilisei Dumitru cu privire la faptul că soția sa, Ilisei Adriana Florentina, de 30 ani, localnică, a coborât din autoturism pe str. C. Unirii, în zona Dedeman și a plecat într-o direcție necunoscută.

In urma verificărilor efectuate s-a reușit identificarea persoanei dispărute Ilisei Adriana-Florentina, care a fost condusă la sediul Poliției Municipiului pentru declarații. Cu această ocazie aceasta a declarat că în urma unor discuții în contradictoriu spontane cu soțul ei, s-a deplasat în com. Zvoriștea, la casa bunicilor ei care sunt decedați.

Stirea initiala:   

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava desfășoară activități de cautare a persoanei dispărute ILISEI ADRIANA FLORENTINA, de 30 de ani,  de municipiul  Suceava.

Aceasta a fost văzuta ultima data în cursul zilei de sambata, la ora 16.30 in zona stației TPL Bazar.

Persoana dispăruta are cca. 1,70 m înălțime, par blond și este îmbrăcată cu pantaloni tip blug albastru și o jacheta albastră.

Politistii ii roaga  pe toți cei care au informații cu privire la persoana dispăruta sa le comunice prin apel la SNUAU 112 sau la Politia Municipiului Suceava.

 

Vezi si

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului Nr. M2 – 1121