Friday , June 14 2024

Un tânăr din Lupcina rănit într-un accident le-a spus polițiștilor că a fost bătut și înjunghiat de mai multe persoane

accident1 [800x600]


La data de 10 iulie 2016, la ora 00.27, agenții Poliției orașului Vicovu de Sus au fost anunțați prin 112 de către un bărbat din comuna Ulma că a găsit un tânăr căzut în iarbă, bătut și posibil înjunghiat, pe raza satului Lupcina. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a rămas internată sub observație în cadrul unității medicale. Din declarația verbală a persoanei vătămate a reieșit că, în seara zilei de 9 iulie 2016, a consumat băuturi alcoolice într-un local din centrul satului Lupcina, iar în jurul orei 00.20, în timp ce mergea spre casă pe drumul comunal, a fost lovită și înjunghiată de mai multe persoane, pe care nu a reușit să le identifice.
In continuarea cercetărilor în ceea ce-l privește pe tânărul găsit bătut și înjunghiat pe raza satului Lupcina, polițiștii au stabilit că acesta a fost de fapt victima unui accident de circulație. De asemenea, în urma investigațiilor desfășurate de oamenii legii a mai ieșit la iveală faptul că în accident au mai fost implicați doi tineri, toți deplasându-se cu un autoturism Mitsubishi Pajero condus de Ionuț Costil, de 20 de ani, din satul Lupcina, comuna Ulma. Cu ocazia cercetărilor făcute de agenți a fost depistat locul unde a avut loc accidentul rutier, respectiv pe DC 48C, și a fost găsită mașina implicată în accident în curtea locuinței șoferului. S-a stabilit că după producerea accidentului, Costil a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și a modificat locul accidentului.
Tânărul s-a ales cu un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Față de acesta s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, el urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive restrictive de libertate. (D.Z.)

Vezi si

USV, în primele 1.500 instituții de învățământ superior la nivel global, potrivit clasamentului Times Higher Education – Impact Rankings 2024

Clasamentul Times Higher Education (THE) – Impact Rankings, ediția 2024, poziționează Universitatea ”Ștefan cel Mare” …

error: