Friday , September 30 2022

Un tânăr de 25 de ani se zbate în ghearele morţii după ce şi-a dat foc pentru că s-a certat cu iubita

Florin Fâşca, din Fundu Moldovei, a ajuns în stare critică la spital cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, după ce în urma unei decepţii în dragoste, a decis să se stropească cu benzină şi să-şi dea foc. Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu arsuri gradul II pe 80% din suprafaţa corpului, după care a fost transferat la Iaşi, iar de aici la Bucureşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la starea sa de sănătate  

ambulanta ars

In data de 25 octombrie 2015, la ora 19.55, agenţii Secţiei 11 de Poliţie Rurală Pojorâta au fost anunţaţi prin 112 de către Liviu P., din satul Colacu, comuna Fundu Moldovei, despre faptul că cumnatul său Florin Fâşca, de 25 de ani, din aceeaşi localitate, şi-a dat foc pe un teren denumit Simida – Ungurenilor, la o distanţă de circa 500 de metri de casa în care locuia împreună cu sora şi tatăl său.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit-o pe Nicoleta Fâşca, care a declarat că este sora victimei şi că, în jurul orei 19.30, acesta a venit acasă, a luat o brichetă din bucătărie şi a spus că se duce să se omoare. După ce a ieşit din casă, a luat o sticlă ce conţinea circa un litru de benzină, dintr-o şură şi s-a dus către pădure. După câteva minute tatăl şi sora tânărului au plecat să-l caute, dar nu au primit nici un răspuns la strigătele lor.
După alte câteva minute, cei doi au auzit strigăte puternice dinspre terenul din apropiere şi mergând înspre acel loc au constatat că victima este căzută la pământ cu hainele de pe el complet arse, iar în jurul acesteia se aflau împrăştiate resturi de material textil arse. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de ambulanţă Câmpulung Moldovenesc, medicii constatând că tânărul are arsuri de gradul II pe mai bine de 80% din suprafaţa corpului, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Câmpulung Moldovenesc. Florin Fâşca a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit diagnosticul de arsuri gradul II pe 80% din suprafaţa corpului, după care a fost transferat la Iaşi, iar de aici la Bucureşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la starea sa de sănătate.
Poliţiştii au descoperit că tânărul a recurs la acest gest extrem în urma unei decepţii în dragoste. (C.Z.)

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …