Sunday , November 27 2022

Un tânăr de 21 de ani din Tișăuți, beat, s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Marți seara, la ora 23.55, A. Andrei, de 21 ani, din  Tișăuți, în timp ce conducea  un autoturism marca Volkswagen Golf din direcția  Bosanci către Ipotești, pe DJ. 208 A, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un șanț aflat pe marginea drumului. Acesta se afla în autoturism împreună cu Z. Eugen, de 23 ani, pasager pe scaunul din dreapta față al autoturismului.  Echipajul de poliție deplasat la fața locului l-a testat pe șofer  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la Spitalul Județean de Urgență Suceava s-a prezentat pasagerul din autoturism, care declarat că a fost rănit în accidentul rutier, fiind diagnosticat cu TCC și contuzie cot stâng.

Polițiștii au întocmit un dosar ce cercetare penală sub aspectul savârșirii infracțiunii de  „vătămare corporală din culpă” și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …