Sunday , November 27 2022

Un șofer băut a lovit cu mașina un tânăr de 19 ani pe o uliță din Pătrăuți

Soferul de 20 de ani a oprit inițial la fața locului, apoi a plecat acasă fără a anunța Poliția. Tânărul lovit a ajuns cu salvarea la spital la Rădăuți

Sâmbătă, 11 aprilie, Doru B., de 20 de ani, din comuna Pătrăuți, în timp ce conducea autoturismul marca Audi pe un drum comunal neclasificat în interiorul localității Pătrăuți, având direcția de deplasare spre D.J. 209 D, înainte de o curbă la dreapta l-a acroșat pe Emil D., de 19 ani, localnic, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, cu ambulanța, unde în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie gambă dreaptă”.

După producerea accidentului, conducătorul auto a oprit la fața locului, după care a plecat la domiciliu, fără a anunța organele de poliție.

Conducătorul auto a fost identificat și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, a fost testat și Emil D. cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”. (O.S.)

Vezi si

Conf. univ. dr.  Carmen Cornelia Balan, distins membru al comunităţii academice sucevene, a încetat din viață

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava a anunțat, sâmbătă,  trecerea la cele veșnice a doamnei conf. …