Tuesday , September 27 2022

Un șofer băut a fost prins trecând pe roșu la semaforul de la McDonald’s

Echipajul care l-a văzut l-a oprit și i-a luat permisul pentru 30 de zile. Polițiștii au remarcat apoi un comportament ciudat al șoferului de 22 de ani și l-au pus să sufle în etilotest, care a arătat că era băut. Tânărul are acum dosar penal

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava a observat miercuri, 31 iulie, la ora 23.04, un autoturism marca Audi de culoare neagră deplasându-se dinspre McDonald’s spre Colegiul Tehnic „Petru Mușat” din Suceava.

Întrucât semaforul amplasat la intersecția cu străzile Petru Rareș și Mirăuți indica culoarea roșie, iar șoferul nu a oprit, polițiștii au folosit sistemul acustic și luminos al autospecialei, iar acesta a oprit mașina după circa 150 de metri.

Conducătorul auto, Alexandru I., de 22 de ani, din comuna Bosanci, a rămas fără permis pentru o perioadă de 30 de zile, polițiștii întocmind procesul-verbal de contravenție.

Ulterior, observând că șoferul are un comportament ciudat, l-au supus testului cu aparatul etilotest, care a relevat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de îmbibație alcoolică în sânge.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (O.S.)

 

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …