Tuesday , October 4 2022

Un scandalagiu susţine că a fost bătut de poliţişti chiar în Secţia de Poliţie de la Scheia

Petru Poroch, de 37 de ani, reclamă faptul că a fost bătut de poliţişti chiar în Secţia de Poliţie din Scheia. Individul, cunoscut ca şi scandalagiu în localitate, era căutat de agenţi pentru că pe numele său exista un mandat de aducere, pentru că nu s-a prezentat la audieri în patru dosare penale. Oamenii legii l-au găsit pe Poroch, în Scheia, iar asupra lui au descoperit un cuţit u la secţie individul a făcut un adevărat circ, iar la vederea rubedeniilor a început să ţipe că a fost bătut de poliţişti

arstat [800x600]


Un scandal monstru a avut loc sâmbătă seară în comuna Scheia. In jurul orei 20.50, Lucian Poroch a sunat la 112 şi a anunţat că fratele său, Petru Poroch, de 37 de ani, din comuna Scheia, a fost bătut în sediul Poliţiei din Scheia. Imediat la secţia s-au deplasat o echipă de poliţişti, atât de la Biroul Control Intern cât şi de la Poliţia municipiului Suceava. Aceştia au stabilit că la nivelul Poliţiei comunale Scheia sunt în curs de cercetare patru dosare pentru mai multe infracţiuni de furt, ameninţare şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin, toate fiind întocmite pe numele lui Petru Poroch.
Pe numele acestuia au fost emise mai multe citaţii prin care i s-a cerut să se prezinte la secţia de poliţie din Scheia pentru a fi audiat. Cum individul nu s-a conformat, pe numele său a fost emis un mandat de aducere. Astfel, în seara zilei de 18 aprilie 2015, în jurul orei 19.30, un echipaj mixt format din poliţişti şi jandarmi l-au depistat pe o stradă din Scheia pe Petru Poroch, căruia i-a cerut să meargă pentru audieri la secţie. Cum bărbatul a devenit violent verbal şi prezenta un comportament agresiv, poliţiştii i-au făcut un control corporal, ocazie cu care au găsit asupra sa un cuţit. Petru Poroch a precizat că poartă permanent cuţitul la el pentru că este cioban şi îl foloseşte la activităţile zilnice.
In aceste condiţii, oamenii legii l-au încătuşat şi l-au dus la Poliţia comunală Scheia, unde a fost audiat. Petru Poroch nu a recunoscut nici una dintre acuzaţiile care îi sunt aduse în cele patru dosare penale în care a fost începută cercetarea penală împotriva sa.
La un moment dat, în jurul orei 20.40, în secţia de poliţie au intrat Lucian Poroch şi Mihaela Elena Poroch, fratele şi soţia individului. Imediat cum i-a văzut pe cei doi, Petru Poroch a început să strige la aceştia să sune la 112 pentru că a fost lovit de poliţişti. Lucian Poroch a pus repede mâna pe telefon, o ambulanţă deplasându-se la faţa locului. Petru Poroch a fost preluat de echipajul medical şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au stabilit că prezintă unele escoriaţii la nivelul feţei, însă au constatat că nu are nevoie de internare.
Petru Poroch părea decis să-şi scoată certificat medico – legal şi să-i reclame pe poliţiştii care l-ar fi bătut. De asemenea, procurorii suceveni au deschis un dosar pentru purtare abuzivă, urmând ca în funcţie de rezultatele anchetei să se stabilească dacă Petru Poroch a fost sau nu agresat de poliţişti.
Localnicii din satul Mihoveni, comuna Scheia, nu au o părere foarte bună despre Petru Poroch pe care îl acuză că este un tip care de cele mai multe ori caută scandal.
In iulie 2014, o femeie şi doi dintre copii ei, unul de şapte ani şi celălalt de 12 ani, au fost atacaţi de câinele ciobănesc al lui Petru Poroch. Atunci, animalul a muşcat-o de picior pe femeia care a trecut prin clipe de groază, în încercarea de a-şi apăra copii. Ea a fost transportată cu ambulanţa la spital unde medicii au stabilit că are nevoie de 13 – 15 zile de îngrijiri medicale. Atât la Poliţie cât şi la Primăria din Scheia există mai multe plângeri pe numele lui Petru Poroch, însă deocamdată nu a fost luată nicio măsură împotriva sa. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …

One comment

  1. … si uite asa infractorii au mai multe drepturi decat oamenii legii !!! Tara lui Papura Voda !!!