Friday , June 24 2022

Un puști de 16 ani este cel care a tăiat cablurile unui semafor din George Enescu. Motivul: luminile se reflectau în geamul camerei lui

Polițiștii suceveni care au continuat cercetările privind comiterea infracțiunii de „distrugere” în cazul semaforului cu cablurile tăiate din George Enescu au găsit autorul faptei. Este un puști de 16 ani care locuiește chiar la un bloc din apropiere.

În noaptea de 6 spre 7 iunie, persoane necunoscute au secționat patru cabluri de alimentare de la un semafor. De asemenea, au fost secționate și alte cabluri de telefonie și internet.

În urma activităților investigativ operative, efectuate de către polițiștii BIC Suceava, s-a stabilit faptul că persoana care a secționat cablurile de alimentare a semaforului poziționat la intersecția străzii Zorilor cu bulevardul George Enescu este un tânăr din municipiul Suceava, în vârstă de 16 ani.

El a fost audiat de polițiști și a declarat că locuiește chiar pe bulevardul George Enescu, iar ferestrele de la locuința sa sunt poziționate spre bulevard. Unghiul fasciculului luminos ce provenea de la ledurile semaforului situat la intersecția străzilor Zorilor cu bd. George Enescu  reflectau exact în ferestrele imobilului unde locuiește. Din acest motiv, susține puștiul, a recurs la gestul de a tăia alimentarea semaforului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii BIC Suceava. (O.S.)

Vezi si

IPJ Suceava angajează 10 agenți de poliție. Dosarele se depun până pe 1 iulie. Ce condiții trebuie îndeplinite

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava caută să completeze schema de personal cu 10 agenți de …

Leave a Reply

Your email address will not be published.