Friday , December 2 2022

Un puștan de 17 ani din Vicovu de Sus s-a urcat la volanul unui Mercedes, a lovit o mașină și a fugit acasă

Vineri, în jurul orei 12:55, N. Gabriela, în vârstă de 41 de ani, din Vicovu de Sus, aflată la volanul unui AUDI, pe strada Calea Cernăuți din localitate, a semnalizat intenția de viraj stânga în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul și s-a asigurat suplimentar în oglinda retrovizoare, observând un autoturism ai cărui anvelope emanau fum de culoare neagră. Femeia nu a mai virat la stânga, continuându-și deplasarea înainte, fiind acroșată în partea din spate de către mașina zărită în oglinda retrovizoare, un Mercedes Benz.

După impact,  conducătorul autoturismului marca Mercedes Benz a încercat să își continue deplasarea pe strada Mihai Miteazul, însă din cauza avariilor a abandonat autoturismul fugind pe jos. Din primele informații culese de către organele de poliție au rezultat indicii că la volanul autoturismului se afla numitul M. D.-I, în vârstă de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus. La scurt timp, membrii familiei tânărului au sunat la 112, solicitând intervenția ambulanței, spunând că băiatul este rănit.

Tânărul de 17 ani  a fost diagnosticat cu ”sindrom dureros abdominal prin accident rutier” – rănit ușor. Șoferița N. Gabriela a refuzat să fie transportată la Spitalul Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la infracţiunile de părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință” , vătămare corporală din culpă.

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …