Wednesday , November 30 2022

Un nou meci de “box” în apropiere de crâşma Popas Moldoviţa

Doi fraţi din Burdujeni l-au bătut pe un alt tânăr, după ce au băut împreună la o petrecere dată în barul Popas Moldoviţa
politie


In noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.40, Poliţia municipiului Suceava a fost anunţată prin 112 despre faptul că pe strada Privighetorii din cartierul Burdujeni a avut loc un scandal între mai mulţi tineri. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au găsit pe Constantin Zburea, de 22 de ani, localnic, care a declarat că în timp ce mergea spre casă a fost bătut de mai mulţi tineri necunoscuţi. In urma activităţilor întreprinse de poliţişti au fost prinşi agresorii, respectiv fraţii Samir Gorac, de 20 de ani şi David Gorac, de 22 de ani, ambii localnici. Din cercetările agenţilor a reieşit faptul că victima şi agresorii au fost la o petrecere în barul Popas Moldoviţa din cartierul Burdujeni, unde pe fondul unui conflict mai vechi, cei doi fraţi l-au lovit pe Constatin Zburlea. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
In aceeaşi noaptea, în jurul orei 01.20, IPJ Suceava a pri-mit o sesizare prin 112 cum că în zona barului OK din comuna Păltinoasa a avut loc o bătaie. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, în jurul orei 01.00, Cristian H., de 28 de ani, din oraşul Gura Humorului, era în faţa localului în stare de ebrietate, împreună cu mai mulţi amici, moment în care a fost lovit fără motiv de mai mulţi tineri necunoscuţi. Si în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (C.Z.)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …