Thursday , February 2 2023

Un motociclist fără permis a ajuns în comă la spital după ce a trecut pe roșu și s-a izbit într-un taxi

Un motociclist în vârstă de 24 de ani, fără permis de conducere, a trecut pe roșu la intersecția cu aleea spre parcarea de la Carrefour, intrând în coliziune cu un taxi. Tânărul a ajuns în stare critică la spital, fiind ținut în viață cu ajutorul aparatelor emanuel tiron-min

La data de 27 iulie 2018, la ora 19.40, Emanuel Tiron, de 24 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea moto­cicleta Kawasaki cu numere de cir­­cu­­lație provizorii, fără a avea permis de conducere, pe Calea Unirii, din localitatea de domiciliu, când a ajuns la intersecția semaforizată cu aleea de acces în parcarea Shopping City Suceava, din cauză că nu a respectat culoarea roșie a semaforului a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu autoturismul taxi marca Dacia Logan condus de Mihai Moroșanu, de 36 de ani, din comuna Ipotești, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric destinat vehiculelor care circulau dinspre parcarea Shopping City către cartie­rul Burdujeni. Din accident a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a ajuns la spital într-o stare critică, fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.

Taximetristul a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Tânărului de 24 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (D.Z.)

Vezi si

Femeie de 28 de ani, prinsă de jandarmi la Fălticeni cu un rucsac burdușit cu 120 de pachete cu țigări

Joi, 2 februarie, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi, aflat în timpul serviciului …