Wednesday , February 8 2023

Un individ care a tâlhărit o fetiță de 11 ani a ajuns în arest. Agresorul i-a furat copilei 7 lei

La data de 11 martie 2019, polițiștii suceveni au continuat cercetările cu privire la tâlhăria comisă asupra minorei E.S. (11 ani), din municipiul Suceava. Cu această ocazie s-a reușit prinderea autorului, respectiv a lui Ilie – Cătălin Anton (25 de ani), localnic.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, iar ieri urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de 5 martie a.c., pe la ora 21.00, fetița în vârstă de 11 ani a anunțat prin 112 faptul că în timp ce se deplasa pe strada Tineretului, din municipiul Suceava, un individ i-a furat suma de 7 lei.

Din primele verificări a rezultat că, în seara zilei de 5 martie 2019, în  jurul orei 20.40, în timp ce minora se deplasa pe drumul ce face legătura între strada Aurora și strada Tineretului, a fost acostată de un tânăr, care a ieșit de după o dubiță și care a tras-o între dubiță și gardul viu și i-a soli­citat să-i dea banii și telefonul. Acesta ar fi amenințat-o să nu sune la Poliție. După aceasta a buzunărit-o și i-a scos din buzunar suma de 7 lei și telefonul mobil, după care a luat banii, iar telefonul i l-a înapoiat după ce s-a asigurat că e închis. Cum o locatară din zonă a întrebat de la geam ce se întâmplă acolo, autorul a fugit înspre strada Tineretului iar apoi spre stația Orizont. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. (O.S.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …