Tuesday , October 3 2023

Un hot s-a ascuns de politisti sub lenjeria unui pat din locuinta unde se afla la furat

N proprietarul locuin]ei situat\ `n centrul Sucevei `[i are domiciliul `n municipiul Ia[i, Poli]ia Suceava fiind sesizat\ cu privire la spargerea locuin]ei de c\tre un poli]ist care, afl=ndu-se `n timpul liber, a v\zut un t=n\r cum vrea s\ dea spargerea
Un ho] a fost prins `n flagrant de poli]i[ti, ascunz=ndu-se de ace[tia sub lenjeria de pe un pat din casa `n care tocmai d\dea o spargere. Potrivit Inspectoratului de Poli]ie Jude]eean (IPJ) Suceava, furtul a fost sesizat de un agent de poli]ie aflat `n timpul liber. Totul s-a petrecut luni sear\, `n jurul orei 22.00, poli]istul aflat `n timpul liber sesiz=ndu-[i colegii c\ o persoan\ a p\truns prin efrac]ie `ntr-o cas\ din centrul municipiului Suceava, pe strada 6 Noiembrie.
O patrul\ din cadrul Biroului Ordine Public\ al Poli]iei Municipiului Suceava a mers la fa]a locului [i l-a prins `n flagrant pe ho], care, de frica poli]i[tilor, se ascunsese sub lenjeria de pe un pat dintr-o camer\ a locuin]ei. Ho]ul este un b\rbat `n v=rst\ de 31 de ani, din comuna limitrof\ P\tr\u]i. Poli]i[tii au luat leg\tura telefonic cu proprietarul casei, care `[i are domiciliul `n municipiul Ia[i, [i l-au informat despre aceast\ situa]ie. “Cercet\rile sunt continuate de poli]i[tii din cadrul Biroului Investiga]ii Criminale Suceava sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de tentativ\ la infrac]iunea de furt calificat”, se precizeaz\ `ntr-un comunicat al IPJ Suceava. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Au început probele de furnizare a căldurii în municipiul Suceava

Thermonet a anunțat că începe, ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor exterioare în timpul …