Monday , July 22 2024

Un fost asistent medical a provocat un accident rutier, fiind mort de beat la volan

N Acs Joseph Güla, fost asistent al sec]iei de radiologie din cadrul Spitalului Jude]ean Suceava, a intrat cu ma[ina `ntr-un zid de beton, av=nd o alcoolemie de 1,25 la mie `n aerul expirat

Mar]i `n jurul orei 12.30, pe strada 6 Noiembrie din municipiul Suceava, a avut loc un accident rutier, conduc\torul unui autoturism marca Renault, cu num\rul SV 13 ACS, aflat sub influen]a b\uturilor alcoolice, s-a lovit de zidul de beton al unei case. La locul accidentului a fost trimis un num\r impresionant de for]e de interven]ie: o ambulan]\, o ma[in\ a serviciului de descarcerare, un echipaj SMURD [i mai multe autoturisme ale poli]iei.
~n urma cercet\rilor efectuate la fa]a locului, s-a constatat c\ [oferul, `n persoana lui Acs Joseph Güla, fost asistent al sec]iei de radiologie din cadrul Spitalului Jude]ean Suceava, se deplasa c\tre domiciliu cu ma[ina proprietate personal\ [i a pierdut controlul direc]iei autoturismului, lovindu-se frontal de un zidul de beton al unei case. So]ia acestuia, sosit\ la locul accidentului, a avut un comportament violent fa]\ de reporterii de teren, lovindu-i [i cer=ndu-le s\ p\r\seasc\ zona. La testul cu aparatul etilotest, s-a descoperit o concentra]ie de 1,25 mg/l alcool pur `n aerul expirat de c\tre [oferul Acs Joseph Güla, care a fost re]inut pentru a i se recolta probe biologice `n vederea stabilirii alcoolemiei.
De men]ionat este faptul c\ la o asemenea concentra]ie de alcool `n aerul expirat, se ob]ine o valoare dubl\ `n s=nge, valoare care poate induce starea de com\ alcoolic\. (Cezar P|UN)

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …