Saturday , May 8 2021

Un flăcău din Vicovu de Sus, beat și fără permis, a ajuns în arest după ce a lovit o mașină, a făcut oleacă de scandal  și apoi a fugit

Vineri după-amiază, la ora 16:34, polițiștii din Gălăneștiau fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Frătăuții Noi,  cu privire la faptul că ,,a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei Frătăuții Noi”.

Cu ocazia deplasării la fașa locului a fost identificat apelantul, care a relatat verbal faptul că în timp ce conducea autoutilitara marca Ford Transit, pe DC Vuliva pe raza com. Frătăuții Noi, în apropierea intersecției denumite popular ”Crucea drumului”, a efectuat semnal pentru schimbarea direcției de mers către dreapta, moment în care a fost lovit în partea din spate de un autoturism marca VW Sharan, condus de o persoană de sex masculin.

Conducătorii auto au coborât din vehicule, moment în care între aceștia a izbucnit un conflict spontan, șoferul autoutilitarei apelând la 112. Conducătorul autoturismului marca VW Sharan văzând aceasta, s-a urcat la volan și a părăsit locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate pe raza comunei Frătăuții Noi, a fost identificat conducătorul autoturismului marca VW Sharan în persoana numitului B. Gheorghe, de 21 ani, din orașul Vicovu de Sus. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

B. Gheorghe a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma interogării în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că B. Gheorghe nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 10.04.2021 ora 00:25. Persoana reținută a fost introdusă în arestul IPJ Suceava, urmând ca sâmbătă  să fie prezentată procurorului de caz pentru dispunerea de măsuri preventive.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

300 de doze de vaccin antiCovid Johnson & Johnson vor fi distribuite medicilor de familie

Dozele vor ajunge în cabinete din Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănpstirea Humorului, Straja, …