Un bătrân s-a spânzurat în comuna Breaza

20/06/19 ora:12:06am

Cu puțin timp înainte, el l-a sunat pe fiul său să-i spună că se află pe un teren al său, că se simte rău și că ar vrea ca fiul să vină să-l ducă acasă  

Polițiștii Secției 11 din Pojorâta au fost sesizați marți seară, în jurul orei 19.00, de Vasile C., din Câmpulung Moldovenesc, ­des­pre faptul că în acea zi, la ora 13.00, l-a găsit spânzurat pe tatăl său, Toader C., de 73 de ani, din comuna Breaza.

Marți, 18 iunie, în jurul orei 12.00, Vasile C. a fost contactat telefonic de tatăl său, care i-a spus că se află pe raza comunei Breaza, la un teren proprietate situat în locul numit popular Răchitiș, se simte rău și ar dori ca fiul său să vină să-l ducă acasă, după care a închis telefonul și nu a mai răspuns la apelurile fiului. În jurul orei 13.00, Vasile C. a ajuns la locul indicat de tatăl său, unde l-a găsit pe acesta spânzurat cu o funie.  În urma examinării sumare a cadavrului s-au găsit urme de ștrangulare în jurul gâtului, fără a fi găsite urme de violență pe corp. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”. (O.S.)