Friday , August 6 2021

Un bărbat din Zvoriștea a ajuns la Psihiatrie după ce și-a agresat soția

Acesta s-a îmbătat duminică, a făcut scandal la domiciliu, iar la solicitarea familiei a fost internat la Secția de Pshiatrie Burdujeni

Politiștii din  Adâncata au fost sesizați duminică, de către Lucreția P., din satul Zvoriștea despre faptul că a fost agresată de către soțul ei.

Găsită la locuința fiului ei, apelanta a relatat verbal că duminică, în jurul orei 13.45, soțul ei, Valerian P. a venit la domiciliu după ce a consumat băuturi alcoolice și a început să producă scandal, adresându-i cuvinte și expresii jignitoare. În continuare, acesta a împins-o pe soție pe canapea, după care a plecat într-o altă cameră a locuinței.

Profitând de faptul că soțul ei nu se afla în aceeași încăpere, Lucreția P. a ieșit din locuință și s-a deplasat aproximativ 200 metri, până la locuința fiului ei, de unde a solicitat intervenția organelor de poliție.

În continuare, apelanta a formulat plângere penală împotriva soțului ei, pentru infracțiunea de ”violență în familie”.

S-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul că nu există risc iminent, Lucreția P. opunându-se emiterii ordinului de protecție provizoriu.

De asemenea aceasta nu a solicitat un echipaj medical pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât nu avea pe suprafața corpului echimoze sau lovituri.

Întrucât Valerian P. este cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, familia acestuia a solicitat un echipaj ambulanțier pentru a-l interna la Secția de Pshiatrie Burdujeni, unde a mai fost internat și anul trecut.,

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violența în familie. (O.S.)

Vezi si

Află ultimele tendințe din modă și bucură-te de reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava!

Dacă nu ai apucat să citești nicio revistă de fashion luna aceasta și încă nu …