Tuesday , May 17 2022

Un bărbat din Hârtop a murit într-un accident în care a fost implicat un tânăr șofer băut

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01:25, un bărbat de 50 ani din Hârtop, în timp ce conducea un VW Golf pe str. Nicolae Iorga din satul Hârtop, din direcția D.J. 208C către str. Cimitirului, a pătruns pe contrasens, după care s-a angajat să efectueze virajul la dreapta pentru a parca în fața locuinței sale. Şoferul nu s-ar fi asigurat, astfel fiind acroșat în laterală partea dreaptă de către un autoturism marca VW Passat condus de către un localnic de 21 ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul bărbatului de 50 de ani și vătămarea corporală ușoară a unui tânăr de 18 ani, tot din localitate, pasager dreapta față în  VW Passat, care a fost transportat la CPU Fălticeni, fiind diagnosticat cu TCC, fără a rămâne internat.

Tânărul aflat la volanul Passatu-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face bărbatul de 50 de ani, care nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta, dar, după definitivarea cercetărilor urmează a se dispune măsuri și față de șoferul de 21 de ani care s-a urcat băut la volan.

Vezi si

În județul Suceava s-a autorecenzat 37.7% din populația rezidentă estimată. Perioada de autorecenzare s-a prelungit până pe 27 mai

Comunele Bălăceana, Ciocănești, Breaza, Moldova Sulița, Ilișești, Zamostea și municipiul Câmpulung Moldovenesc dețin locurile fruntașe, …