Saturday , December 2 2023

Un baiat de noua ani, ucis intr-un accident cu un ATV condus de un tanar beat

N copilul se afla pe locul din spate al ATV-ului condus de Andrei T. de 19, din Moldovi]a, care, b\ut fiind, a r\sturnat vehiculul `n albia p=r=ului Dem\cu[a n b\iatul de doar noua ani a murit pe loc, `n urma accidentului n Andrei T. nu are permis de conducere sau atestat [I avea o alcoolemie de 0,83mg/l n
O tragedie mare pentru m\runta comunitate din satul Dem\cu[a, comuna Moldovi]a s-a petrecut `n seara zilei de duminic\, 26 septembrie. Andrei T., de 19 de ani, din localitate, f\r\ atestat sau permis de conducere, în timp ce conducea un ATV f\r\ num\r de înregistrare sau înmatriculare, pe drumul comunal Dem\cu[a, având pe locul din spate  un b\iat de 9 ani din localitate, a pierdut controlul vehiculului [i a c\zut de la o diferen]\ de nivel de aproape doi metri [i jum\tate,  `n albia pârâului Demacu[a.
În urma impactului a rezultat decesul b\iatului [i v\t\marea corporal\ a conduc\torului vehiculului.
C=nd a fost scos din r=p\, t=n\rul Andrei T. [oferul ATV-ului,  a fost testat de poli]i[ti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Anfrei T. a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate  probe de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Autorul accidentului va fi cercetat `n stare de libertate pentru infrac]iunea de ucidere din culp\.
Medicii de pe ambulan]a chemat\ la fa]a locului au `ncercat s\ readuc\ la via]\ copilul lovit `n urma c\derii, f\r\ succes.
De re]inut c\  t=n\rul de 19 ani care conducea ATV-ul uciga[ nu avea atestat sau permis de conducere, iar autovehiculul pe care `l conducea nu avea nici num\r de înregistrare [i nici  de înmatriculare.
Interesant este c\ primarul comunei Moldovi]a, chestionat asupra tragediei de c\tre reporterii ziarului “Obiectiv” a preferat s\ se dea deoparte, c\ut=nd solu]ii sub pre[, dec=t s\ prezinte detalii despre acest eveniment tragic ce s-a  `nt=mplat `n comuna pe care o diriguie[te. (N.R.)

Vezi si

Drapel impresionant, desfășurat în fața Cazinoului din Vatra Dornei

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Tricolorul a fost arborat pe Cazinoul din …