Friday , May 24 2024

Un apartament in care functioneaza doua firme a fost spart de hoti pe timpul noptii

Joi diminea]\ `n jurul orei 09.00, Mariana A., reprezentant al unei societăţi comerciale din Suceava, a sesizat prin serviciul na]ional de urgen]\ 112, faptul că în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în punctul de lucru al societăţii, de unde au sustras bunuri.
Din cercetările efectuate de poli]i[ti la fa]a locului, s-a stabilit că punctul de lucru al societăţii, cu obiect de activitate agenţie de turism, este amplasat în municipiul Suceava, iar în aceeaşi locaţie, în altă cameră funcţionează şi o agenţie imobiliară. În noaptea de 15 spre 16 decembrie 2010, persoane necunoscute au pătruns pe un geam neasigurat în interiorul apartamentului în care funcţionează cele două societăţi, de unde au sustras două unităţi de calculator, dou\ monitoare LCD, un laptop şi un telefon fix cu suport, în valoare de circa 9.000 lei. De asemeni, poli]i[tii au stabilit c\ spa]iul unit\]ii `n cauz\ nu era asigurat cu sisteme de pază si alarmare, conform legilor `n vigoare.
Purt\torul de cuv=nt al poli]iei, inspector principal Gabriel Pan]iru a declarat c\ nu exist\ suspiciunea c\ ho]ii ar fi sustras calculatoarele `n scopul de a intra `n posesia unor baze de date ale celor dou\ societ\]i, ci doar `n scopul v=nz\rii fizice a acestora. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. (O.S.)

Vezi si

Flutur anunță proiectul „Adâncata la Autostradă”. Primarul Cucu – un campion care a schimbat din temelii fața comunei

Un regal la Adâncata, cum era de așteptat în comuna campionului Viorel Cucu. Sute de …