Sunday , September 25 2022

Un an de închisoare pentru un individ din Marginea care a condus maşina beat cui şi cu permisul reţinut

palatul de justitie SuceavaA

 Gheorghe Moldovan a fost prins de poliţişti la volan având permisul de conducere reţinut, precum şi o alcoolemie de 1,95 mg/l alcool pur în sânge

Agenţii din cadrul Postului de poliţie Marginea l-au reţinut joi, 23 ianuarie 2014, pe Gheorghe Moldovan, în vârstă de 46 ani, din localitate, pe numele căruia există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Curtea de Apel Suceava în data de 22 ianuarie 2014. La acea dată, Curtea de Apel Suceava a respins ca nefondat recursul inculpatului Gheorghe Moldovan împotriva sentinţei penale din 18 octombrie 2013 a Judecătoriei Rădăuţi, prin care a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.
Gheorghe Moldovan a primit această pedeaspă după ce în data de 5 mai 2012, în jurul orei 13.15, a condus autoturismul Volkswagen pe strada Sfântul Dumitru din municipiul Rădăuţi deşi avea permisul de conducere reţinut din data de 6 iulie 2010, tot după ce a comis o infracţiune la regimul rutier şi în plus avea o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală, respectiv de 1,95 mg/l alcool pur în sânge, fiind oprit în trafic pentru control de poliţie. În baza mandatului de arestare Gheorghe Moldovan a fost introdus în arestul IPJ Suceava. (C.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …