Friday , December 9 2022

Ultimul weekend cu „Bucurii pe loc” și reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava!

Ai așteptat până în ultimul moment? Brandurile tale favorite au expus noile colecții de iarnă. Dăm start ultimului weekend de Black Friday, unde promoțiile ajung și până la 70%, iar tu ai „Bucurii pe loc” de la cele mai râvnite magazine din Iulius Mall Suceava! Pregătește-ți lista cu ce piese statement ai nevoie în garderobă, consultă catalogul online al super-reducerilor și vino să te pregătești de sărbători! Și, dacă vii la Iulius Mall weekend-ul acesta, vei putea ajuta, alături de Hair Studio by Dizzy & Asociația ”Zâmbete în Bucovina”, copiii cu note remarcabile pentru a-și valorifica talentele în activități extra-curriculare.

Dacă ești o fire precaută, care analizează toate detaliile și așteaptă momentul oportun ori nu ai reușit să iei tot ce ți-ai propus, weekend-ul acesta îți este dedicat! 25 – 27 noiembrie sunt ultimele trei zile în care ai reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava.

Deja te gândești ce o să porți în seara de Crăciun sau încă nu știi ce outfit să asortezi pentru petrecerea de Revelion? Este momentul oportun să profiți de reducerile din Iulius Mall și să alegi piesele vestimentare care îți vor pune în valoare calitățile. NissaBershkaTerranovaTom TailorValerio Studio și Jaquisse au redus prețurile la colecțiile de sezon, dar și la piesele statement. Și celelalte branduri de fashion din Iulius Mall afișează reduceri, iar tu le poți descoperi cu o simplă vizită în acest weekend!

Se apropie Moș Nicolae, iar pantofii trebuie să fie perfecți pentru a primi cele mai delicioase cadouri. Dacă vrei să îl impresionezi, profită de oferta propusă de magazinele CCCSalamander și Medea!

Dacă vrei să fii spiridușul Moșului și să oferi tu „Bucurii pe loc” celor dragi ție, poți oricând să faci o vizită în locațiile unde vei găsi reduceri, câte-n Lună și în strălucitoarele stele. Janette și Atlantis Gold te întâmpină cu oferte la bijuterii, ceasuri și accesorii. Și Samsonite a tăiat din prețuri, iar acum ai oferte la genți și geamantane.

În materie de skincare și produse profesionale de make-up te pot ajuta specialiștii de la magazinele de profil. Iar dacă tot mergi, trebuie să știi că și aici ai oferte de Black Friday. NalaXpert BeautyMondo Kosmetik și Makeup Shop te întâmpină cu reduceri.

Pentru cei care vor în casă un element elegant, modern și util, Top Shop a pregătit reduceri la o varietate de produse. Oferte găsești și la Natur WorldDr. GreenOptibluExpert Optic și Secom.

Consultă catalogul online pentru a descoperi toate promoțiile, însă ca să fii sigur că nu ai ratat nimic, vino în Iulius Mall! Și dacă tot vii, în data de 27 noiembrie 2022, în intervalul orar 10.00 – 20.00, trebuie să știi că Hair Studio by Dizzy își mută pentru o zi salonul în Iulius Mall, la etaj, și vor realiza cele mai noi tipuri de tunsori în schimbul unei donații din partea ta. Cu suma strânsă, se vor plăti burse educaționale pentru copiii cu note foarte bune, dar cu posibilități financiare reduse. Intră pe pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe detalii!

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …