Sunday , January 29 2023

Trei transporturi de lemn fără acte, interceptate de polițiștii suceveni

Miercuri, 7 decembrie, la ora 10:15, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control  pe DC 10 din localitate, o autoutilitară condusă de către un bărbat din  județul Iași, care transporta material lemnos. Pentru că șoferul nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru lemnul transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 1,86 mc material lemnos – salcâm. Conducătorul auto a fost amendat, iar materialul lemnos în valoare de 400 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

Tot miercuri, în jurul orei 18:38, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Solca a oprit pentru control pe raza localității, o autoutilitară condusă de un bărbat, care transporta material lemnos. Conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat. După inventariere, s-a  stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,97 mc material lemnos de esență fag. Şoferul a fost amendat, iar lemnul în valoare de 514,84 lei a fost confiscat.

În aceeași zi, o patrulă din cadrul Secției 15  Poliție Rurale Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Şaru Dornei, o autoutilitară încărcată cu lemn, pentru care șoferul nu avea documente. Polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,86 mc material lemnos de esență molid. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 469 lei a fost confiscat.

 

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …