Friday , December 2 2022

Trei spitale implicate în lupta contra pandemiei de COVID-19 vor primi finanțare de la CJ Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că are în vedere susținerea cu fonduri de la bugetul CJ Suceava pentru câteva spitale din județ implicate în combaterea pandemiei de COVID-19.

„Având în vedere solicitările municipiilor Rădăuți, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc, în ședința de mâine a deliberativului județean voi supune aprobării un Proiect de Hotărâre privind alocarea de sprijin financiar spitalelor din municipiile Rădăuți, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc, care sunt implicate în lupta cu virusul SARS-CoV-2, în ultima perioadă crescând foarte mult numărul de pacienți internați care sunt diagnosticați cu COVID-19”, a explicat Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia trei spitale din județ vor primi, dacă proiectul inițiat de Gheorghe Flutur va fi adoptat în forma inițială, 2,7 milioane de lei, cea mai mare parte din sumă urmând a fi destinată unității spitalicești rădăuțene. „Astfel, se propune alocarea sumei de 1.500.000 lei pentru Spitalul Municipal din Rădăuți, 700.000 lei pentru Spitalul Municipal din Vatra Dornei și 500.000 lei pentru Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc”, a mai spus președintele CJ Suceava. (D.P.)

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …