Friday , February 3 2023

Trei șoferi prinși băuți la volan în aceeași zi pe șoselele din județ

Luni, 11 martie, în jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce executa activități specifice pe D.N. 29A, la ieșirea din Suceava spre Adâncata, a oprit pentru control autoturismul Mercedes condus de Doru F., de 49 ani, din Adâncata și întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În aceeași zi, în jurul orei 17.14, o patrulă din cadrul SPR 4 Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178F, din comuna Gălănești, autoutilitara marca Ford condusă de Gheorghe P., de 42 ani, din Frătăuții Vechi și întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Şi tot luni, în jurul orei 23.00, o patrulă din cadrul Poliției ora­șului Siret a oprit pentru control pe str. Petru Mușat, din loca­litate, autotu­rismul marca Kia ce circula pe contrasens, condus de Ionuț S., de 19 ani, din comuna Băl­căuți. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infrac­țiu­nii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

O femeie a murit în urma unui grav accident petrecut la ieșirea din Câmpulung spre Pojorâta

Autoturismul condus de o femeie de aproximativ 55 de ani a fost lovit puternic de …