Trei răniți în urma unui accident provocat de un tânăr de 22 de ani, pe centura Sucevei

17 septembrie 2020, 6:15

secretarasite

În data de 15 septembrie, în jurul orei 00.40, M. A., de 22 ani, din Suceava a condus autovehiculul marca Audi cu post de conducere pe partea dreaptă, pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava – V02P. După ce a ieșit din parcarea special amenajată pe sectorul de drum respectiv, aflată pe partea dreaptă a drumului, având în vedere sensul de mers ”DN2 Dărmănești” spre ”DN17”, a efectuat schimbarea direcției de mers prin viraj stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Passat, care circula din direcția ”DN2 Dărmănești” spre ”DN17”.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului stânga față din autoturismul Audi, respectiv T. A., de 24 ani, din Suceava și a pasagerului stânga spate din autoturismul Wv , J. G., de 49 ani, domiciliat în sat Strahotin, comuna Dângeni – Botoșani, care au fost transportați cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Județean Suceava.

secretarasite

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la U.P.U a Spitalului Județean Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

secretarasite

reportersite