Saturday , November 26 2022

Trei femei au fost lovite de mașini pe treceri de pietoni din Fălticeni, Suceava și Rădăuți

În cursul zilei  de miercuri, 23 noiembrie 2022, au fost semnalate trei accidente în care șoferii au acroșat pietoni care traversau regulamentar pe treceri de pietoni.

Astfel, în jurul orei 08:30, E. Ionuț, de 27 ani, din comuna Secuieni, județul Neamț, în timp ce conducea o autoutlitară marca Ford pe B-dul 2 Grăniceri din Fălticeni, a acroșat cu partea laterală dreapta o femeie de 57 ani din localitate, care se angajase în traversare pe trecere pentru pietoni amenajată, din partea dreaptă spre stânga având în vedere direcția de deplasare a mașinii.             În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Fălticeni. Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversare.

La orele 12:15, T. Nicolae, de  69 de ani,  din Suceava a condus autoturismul marca VW Polo pe strada Calea Unirii, având direcția de deplasare Bazar  spre Centru. Ajungând la trecerea de pietoni din dreptul Liceului ”Petru Mașat”, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o tânărăr de 18 ani, angajatș în traversare pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a fetei, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul:  contuzie mâini bilateral, contuzie genunchi bilateral, nerămânând internată. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În jurul orelor 16:45,  C. Vasile, de 54 ani, din Rădăuți, a condus autoutilitara marca OPEL VIVARO pe strada Piața Unirii din oraș și când a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul intersecției cu strada Piața Unirii, acesta nu a observat faptul că o femeie era angajată în traversarea străzii și a acroșat-o, aceasta din urmă suferind leziuni fizice ușoare. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu contuzie genunchi drept – rănită ușor. Şoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, polițiștii urmează să verifice imagini video pentru a stabili cu exactitate cui aparține vinovăția producerii accidentului rutier, întrucât conducătorul autoutilitarei susține că femeia nu se afla pe trecerea pentru pietoni, ci la o distanță de aproximativ 3 metri după aceasta.

Vezi si

”Este propria ei minune”. O tânără de 21 de ani care s-a răsturnat cu ATV-ul la Gura Humorului şi-a revenit după 23 de zile de comă și s-a reîntâlnit cu medicii salvatori

Andreea Iordăchescu, o tânără de 21 de ani din Iași, studentă la Medicină, care şi-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published.