Tuesday , May 21 2024

Trei bărbați, depistați sâmbătă după-amiază la volan sub influența drogurilor

Sâmbătă, în jurul orei 16:40, pe strada G.A. Ghica, din municipiul Suceava,  polițiștii au depistat și oprit un autoturism marca Audi A6, la volanul căruia se afla P.  Constantin, de 34 ani, din  Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acestuia i s-a solicitat să se supună unui test pentru depistarea prezenței substanțelor psihoactive în salivă cu un kit de tip ”DrugTest Drager 5000 STK”, rezultatul fiind pozitiv- canabis (THC-5).

Bărbatul  a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Puîin mai târziu, în jurul orelor 17.00, tot pe str. Grigore Alexandru  Ghica din  Suceava, polițiștii au oprit un  autoturism marca VW, care circula spre Pătrăuți. La volan se afla R. Marin, de 23 de ani, domiciliat în comuna Stroiești. Tânărul a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost supus testării cu aparatul Drugtest,  rezultatul fiind pozitiv la AMP  amfetamină.

Tot sâmbătă, în jurul orei 17:28,  pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, polițiștii au oprit pentru control un autoturism marca Audi, condus de V. Daniel,  din comuna Albești, judeţul Botoșani. Conducătorul auto în cauză, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Întrucât existau suspiciuni cu privire la comportamentul acestuia, s-a procedat la testarea cu aparatul drugtest Drager, rezultatul testului fiind ,,Pozitiv” pentru substanța „Benzodiazepines”, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive. (O.S.)

Vezi si

Senatorul Cadariu: „Gheorghe Șoldan a uitat să treacă în programul „copy-paste” de dezvoltare a județului și acel program celebru prin care PSD-ul a jucat la ruletă viitorul județului Suceava – “INUTILITĂȚI și mediu”.

Senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu a declarat că deputatul PSD Gheorghe Șoldan a …