Tuesday , December 6 2022

Tigări de contrabandă de aproape 100.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Brodina au confiscat 8.500 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 99.500 de lei

tigari sucevita

La data de 18 ianuarie 2017, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Lupcina mai multe persoane care se îndreptau de la frontiera de stat spre interiorul țării, transportând, în spate, colete voluminoase.

Polițiștii au somat verbal persoanele respective, însă acestea au abandonat coletele și au fugit, întorcându-se pe teritoriul statului vecin. Imediat, au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre eveniment, în ­ve­­derea cercetării în comun a cazului. La fața locului, au fost descoperite șase colete care conțin țigări de contrabandă. Baxurile cu țigări au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 8.500 de pachete cu țigări, marca Marble, în valoare de aproximativ 99.500 de lei.

În acest caz, polițiștii de frontieră au confiscat întreaga cantitate de țigări și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat. În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a­ ­do­cumentării întregii activități in­frac­­­ționale. (D.Z.)

 

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …