Saturday , December 10 2022

Tânărul găsit în comă în pădurea din Siminicea se pare că a căzut dintr-un copac

tanar coma 2

In cazul tânărului găsit în comă în pădurea din Siminicea de tatăl său, medicii au stabilit că acesta nu a fost victima unei agresiuni, ci a căzut dintr-un copac u poliţiştii iau în considerare faptul că victima ar fi încercat să se sinucidă, deoarece avusese o ceartă atât cu tatăl său cât şi cu soţia sa

Medicii suceveni au stabilit că Ioan Sumiuciuc, găsit miercuri, 24 aprilie 2013, de tatăl său în comă în pădurea din Siminicea nu a fost victima unei agresiuni, ci acesta a căzut dintr-un copac, dovadă fiind şi crengile rupte din apropierea locului respectiv. Poliţiştii iau în considerare că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, deoarece acesta avusese o ceartă atât cu soţia sa cât şi cu tatăl său.
Amintim că pe data de 24 aprilie a.c., ora 08:53, Postul de Poliţie Siminicea a fost sesizat de Vasile Sumiuciuc, din localitate, despre faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, l-a găsit pe fiul său Ioan Sumiuciuc, de 29 de ani, în stare de comă, în pădurea situată pe raza comunei Siminicea în locul numit ,,La Scobinţi”. La ieşirea din satul Siminicea, pe şoseaua comunală numită şi şoseaua Aeroportului care face legătura cu oraşul Salcea, a fost găsită o motocicletă, parcată pe partea dreaptă. La aproximativ 50 de metri lateral dreapta faţă de motocicletă este pădurea ”La Scobinţi”, iar la o distanţă de circa 10 metri în interior, sub un copac a fost găsit Ioan Sumiuciuc, căzut la pământ, în stare de comă, prezentând leziuni sângerânde în zona capului, apreciate de medicul de pe ambulanţă ca un politraumatism – comă de gradul IV cu fractură bază de craniu şi scurgeri de sânge din urechea dreaptă. Victima a fost stabilizată de echipajul ambulanţei şi transportată la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava pentru investigaţii medicale complete.
Din primele cercetări a rezultat că în dimineaţa zilei de 23 aprilie 2013, Ioan Sumiuciuc a venit la locuinţa tatălui său din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, iar în jurul orelor 20.15 a luat motocicleta afirmând că merge la plimbare. Potrivit declaraţiilor date de martori a rezultat faptul că victima a fost văzută în jurul orelor 21.00 rulând cu motocicleta pe şoseaua Aeroportului. Ulterior tânărul nu a mai răspuns la telefonul mobil, motiv pentru care tatăl său a plecat în căutarea acestuia, găsindu-l în dimineaţa zilei următoare. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului. (C.Z.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …