Saturday , January 28 2023

Tânăr șofer din Ulma, beat cui, încătușat de polițiști după o urmărire prin Brodina

Duminică, 1 noiembrie 2020, la ora 11.51, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ176, pe raza satului Brodina a efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului marca AUDI însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea cu viteză sporită.


S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. S-a folosit, de asemenea, sistemul de portavoce al autospecialei conducătorul autoturismului urmărit fiind somat în repetate rânduri cu „POLIȚIA OPREŞTE”, „POLIȚIA! STAI CĂ TRAG!” autoturismul fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 2 km, după care, la o ușoară curbă la stânga, s-a reușit blocarea acestuia pe partea dreaptă a sensului de mers.
Având în vedere starea de pericol creată în trafic, prin circularea haotică, cu viteză sporită, pe contrasens, neoprirea la semnalele autospecialei de poliție și intenția de a se sustrage controlului, conducătorul auto a fost încătușat pe loc.
Acesta a fost identificat în persoana numitului T. P., în vârstă de 24 de ani, din comuna Ulma.
Întrucât T. P. emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.secretarasite

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …