Friday , May 24 2024

Tanar de 17 ani arestat dupa ce a încercat sa violeze o fata de 14 ani, amenintand-o cu un cutit

N tentativa s-a petrecut luni seara, fata fiind acostat\ pe o punte de peste p=r=ul Solone], din Pîrte[tii de Jos n t=n\rul a amenin]at-o pe adolescent\ cu un cu]it, ar fi încercat sa o violeze, dar fata a strigat dupa ajutor, agresorul s-a speriat [i a fugit, fur=ndu-i fetei telefonul mobil n Judec\toria Gura Humorului a emis pe numele t=n\rului un mandat de arestare preventiv\ pentru 19 zile
Luni, pe la ora 21.30, poli]i[tii din P=rte[tii de Jos au fost sesiza]i de o minor\ de 14 ani din localitate despre faptul c\, `n seara acelei zile, în jurul orei 21.00, a fost acostat\ de un tân\r necunoscut, care, sub amenin]area unui cu]it, a încercat s\ o violeze, totodat\ deposedând-o de un telefon mobil.
În urma cercet\rilor s-a constatat c\, la data [i la ora indicat\ de minor\, aceasta se deplasa pe raza localit\]ii de domiciliu iar, în timp ce traversa o punte peste pârâul Solone], a fost acostat\ de un tân\r necunoscut, care a amenin]at-o cu un cu]it, încercând s\ între]in\ rela]ii sexuale. Pe fondul acelora[i amenin]\ri cu cu]itul, autorul a deposedat-o de un telefon mobil. Victima a profitat de faptul c\ în apropierea locului faptei a v\zut în curtea unei locuin]e o persoan\ [i a strigat dup\ ajutor, fapt ce l-a determinat pe autor s\ o elibereze [i s\ fug\.
În urma m\surilor efectuate de poli]i[ti, a fost identificat pe raza comunei P=rte[tii de Jos suspectul de comiterea faptei. Este vorba despre minorul P. T., de 17 ani, localnic, asupra c\ruia a fost g\sit telefonul mobil [i cu]itul cu care acesta a amenin]at-o pe victim\. În urma probatoriului administrat în cauz\, la propunerea IPJ Suceava, Parchetul de pe lâng\ Judec\toria Gura Humorului a confirmat începerea urm\ririi penale fa]\ de suspect pentru s\vâr[irea infrac]iunilor de tâlh\rie [i perversiuni sexuale. Suspectul a fost prezentat Judec\toriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventiv\, care a emis mandat pe o durat\ de 19 zile, iar în baza acestuia minorul a fost introdus în arestul IPJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Drum proaspăt asfaltat în Siret. Cum a întors Flutur în favoarea lui o ”glumiță” de campanie care a făcut valuri pe Internet

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, au trimis o fotografie …