Wednesday , February 8 2023

Sucevenii sunt așteptați duminică la vot

Primarul Ion Lungu s-a declarat mulțumit de faptul că, în cadrul acestei campanii electorale, nu au mai fost lipite afișe pe garduri, magazine sau alte proprietăți publice sau private și au fost respectate cele 32 de locații amenajate în toate cartierele din municipiul Suceava 

primarul Ion Lungu - 16 nov 2016

 In această dimineață, la ora 7.00, s-a încheiat campania electorală. Mâine, sucevenii vor merge la vot, pentru a-și alege reprezentanții în Parlament. Conform primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, în timpul acestei campanii electorale nu au existat incidente, toți candidații respectând noua legislație privind promovarea candidaturilor.
„Sunt mulțumit de felul în care s-a desfășurat campania electorală. Nu au apărut incidente. Mă bucură faptul că au fost respectate locurile de afișaj și nu au mai fost lipite afișe pe toate gardurile din oraș. Am demonstrat că putem face campanie electorală în mod civilizat, păstrând curățenia în orașul Suceava”, a declarat ieri edilul sucevean.
Acesta a ținut să îi invite pe cetățenii din municipiu să își exprime opțiunea la alegerile de duminică, pentru bunul mers al lucrurilor atât la nivel local, cât și la nivel național. (A.I.)
 
 

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …